PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




dalam diam-diam
Saturday, August 4, 2012

salam alaik.

it's been awhile since my last post..kannnnn (awal-awal dah bajet mcm femes eh ekauuu).abaikan.

alhamdulillah..dah masuk hari ke 15 kita semua berpuasa.ramadhan kareem :).ok back to the topic,dalam diam-diam aku dah nak masuk second year kat uia ni.dalam diam-diam rasa semakin suka subjek law yang buku dia tebal takhengat tu..dalam diam-diam suka fatin suhana yang sangat gojes.dalam diam-diam dah pandai dah nak try produk tu,produk ni,tempek tu,tempek ni,beli baju tu,baju ni.dalam diam-diam dah start jaga muka sendiri.dan tidak dilupakan dalam diam-diam aku dah GEMOK.accidently.

currently staying at mahallah safiyyah iium gombak for my short semester.sangat bosan.maka bermulalah episod aku-yang-malas-berprogram ni join program sana,program sini,meeting sana,meeting sini,dan kali pertama dalam hidup cari kerja sendiri,pi temu duga sendiri,buat resume sendiri dan secara tak langsung telah menyebabkan aku banyak cakap sendiri yakni cakap sorang-sorang depan cermin.*sigh..(ketaq lutuitt cekk oiii,trust me.huhu)

sangat rindukan family,bau KEDAH dan tidak ketinggalan rumah dan segala isi di dalamnya.baru study dalam malaysia,dah rasa macam anak perantauan mana hala sebab balik 2 3 hari sebelum raya.[macamla dah konpom tarikh raya tu].makin besaq dan dewasa ni.,makin kurang persediaan raya.kalau dulu,waktu sekarang ni mesti dah sebok-sebok cari baju raya la,kasut raya la,tudung raya la,langsir raya dan yang sewaktu dengannya.tapi sejak masu universiti ni,pakai baju pi kelas pon dah tak kisah..kenapakah??

mungkin berkat ramadhan DAN SEBENARNYA mungkin atas dasar ter-reflect diri sendiri setelah kena marah sebab bersoping xhengat semester lepas..tapi berikut adalah benda yang tak mampu diubah bukan oleh saya sahaja bahkan seluruh wanita.perempuan gadis seantero dunia.


sebenarnya ini  quote yang member share di fb,terbaca dan tergelak sorang-sorang di pagi yang ter-buta.[hasil belajaq bm kerjaya di uiam..konpom pensyarah aku tacing,bangga tak hengat kerana anak murid yang ter-cemerlang dalam kelas telah berjaya mengaplikasikan apa yang telah diajar.].

till then peeps,selamat bersahur.

Labels:

| Written @ 3:58 AM | back to top
3 Comments ? leave me one?

3 Comments:

Blogger saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

March 29, 2013 at 1:16 PM  
Blogger saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

April 9, 2013 at 11:44 AM  
Blogger Time Traveller said...

cepat kuar kan entry seterus nya.. terus kan berblogging.. sebab kat UIA tu mesti byk pengalaman :D

September 16, 2013 at 10:24 AM  

Post a Comment