PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




first entry for 2012?
Monday, March 26, 2012

salam alaik..

hai2 2012 n bai2 2011..even dah nak bulan 4.rasa mcm nak tiyak ja[yakni nangis]..tengok belog sendiri yg sngt bersawang..xpa,sawang kita bleyh sapu..ouh..pecer ja 2012?study?kawen?anak menakan?pak menakan baru?

yaa..taon ni aku dah masuk sem ke-2 kat uia.kuliah undang-undang shariah,ahmad ibrahim kuliyyah of laws..[saja nak mention panjang..tanpa sebarang rasa bangga di situ.ngee]..yup.aku semakin tua di uia..tengah so-called cuti midsem..dan sebelum cuti ofcoz la ada MIDTERM TEST..maka bermulalah epik seorang amalina fadzil tekun mengkaji buku-buku law dan akta-akta di malaysia yang xterbilang bilangannya..[dusta belaka,aku bawak masuk contracts act 1950 kot dlm exam..n itu sah di sisi undang-undang peperiksaan.sekian makaseh]

tengah tengok umi aku buat cucur udang..[sebab dia kata,kat uia xdak semua ni..]so aku pendekkan cita,aku semakin okay,bahagia,gemok?adala seket..n sekarang ni tengah giat nak jaga muka,termasuk jugak nak kuruih..ngee~

ouh thir az,nnati kita pi sunway pyramid na..dalam bulan 5 ka?ok x?heeee

#AKU SAYANGGG LAW.sem ni aku amik 6 core subjects n credit hourss tu toksah dok kira la..20 kott sem ni..uwaaaa..bertabahla wahai hati..=.='

Labels:

| Written @ 6:57 PM | back to top
0 Comments ? leave me one?

0 Comments:

Post a Comment