PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




this is your new life amal!
Tuesday, November 1, 2011

salam alaik..

im moody..not in a good shape..cause of tons of projects+quizzzes+etc2..so this is what campus life is all about.what a hectic life for a freshie like me[since this is my first time living in the hostel]..im enjoying myself.but somehow i'm still learning and trying so hard to adapt myself here..n surprisingly i still have the heart to learn everything from the scratch..i mean in terms of kemahiran hidup which is kinda big deal for someone like me..kinda nyusah+remeh let alone the facilities provided here especially WIFI..with due respect..haha

awat tetiba jadi english nih..

sebenaqnya..dalam seronok-seronok banyak kesulitan dan kesusahan dan segala ke-an yang aku kena ngadap tiap-tiap hari..alhamdulillah..setakat ni boleh cope n overcome the problems..but somehow when it comes to a any kind of relationship..precisely,friends,aku rasa aku ada banyak masalah yg xterluah n makin lama makin menggunung ja..rasa mcm xproper ja nak luah dalam ni..

tapi aku ada satu cita..about my new friend,actually classmate kelas arab..tapi dia kakak[cause shes 24 yaw]..n im 19..dia amik master while aku amik first degree..kos kak tu arab,aku pulak law..so kalau tengok dari sudut mana pon kami mmg berbeza..but somehow..aku xnafi,kami dah jadi mcm rapat.in fact aku rasa syukur sangat jumpak dia kat sini..well biasa la..bila mula-mula masuk,mula la nak cari kawan..bajet mcm nak jadi BFF la kann..yolah..mcm kat sekolah dulu-dulu kala..ada kawan makan sekali kat kantin,p library,n plg penting,kwn teman pi toilet..[tulah hakikat kalo jadi dak pompuan]

malangnya,org yg aku sangka aku boleh harap..ruponye dia pon tottttttt ja..n yang pelik pasai aku n kak tu..kami xpenah nak cakap elok2..[most of the time la]even kalo nak panggil pon..I,YOU ja..dia xbagi aku panggil dia kak,tapi org lain panggil kak dia xkesah plak..n kenkadang tu kami asyik gadoh even dok ngadap muka dia tiap2 hari..

wellll..perlu ka aku cita suma ni..but somehow..aku rasa dia la yg plg okey,lagipon mcm dia kata,dia makan garam dulu..n dia yg selalu tolong aku time aku salah buat pilihan dalam hidup..means,aku selalu ja kena buli kt sini..siyesly..so even dia xmo tunjuk tapi dia akn try pujuk aku..xkesahla time aku frust nonggeng sebab yaya aku suka org lain ka..aku serabut pasai ptptn yg entahhapahapa tu ka..or even aku asyik nak makan ja..dia akn teman ke kafe walaupun lecturer tu cuma ckp take 5,kami pi hentam nasik sesama..

aku baru perasan yang aku xdak kwn yg betoi2 sejati untuk aku kat sini..ala..baru ja masuk..chill amal..kak tu gak org yg ajaq aku tayah hidup bergantung kat org lain..kalo rasa nak jalan,wat kerja ka apa better jadi solo ranger..n dia yg ajaq jgn jadi cepat kesian kat org,cepat caya org smpai kena buli,..n dia juga ajaq erti susah untuk dapat berkat dalam hidup..

btw,i mish my bestie,THIR AZ n i'll be missing kak tu gak sebab dia cuma stay untuk 1sem ja dlm kelas tu.i pon.aminnnnnnnnnnn..k then.bai.


p/s : im counting da days nak balikk kedahhhhhhhhhh..2days to go :))))))

Labels: ,

| Written @ 9:18 PM | back to top
3 Comments ? leave me one?

3 Comments:

Blogger Medulla :) said...

kawan sejati ada satu dalam sejuta.
dia pasti dtg kepada anda.
insyaAllah :)

November 2, 2011 at 7:52 AM  
Blogger amalina fadzil said...

allahumma amin..
medulla..suka nama tu..
sbb suka semua benda yg ada kaitan dgn bio.hee

November 2, 2011 at 9:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

wah22...i dpt pujian siut..nk print2..please mention my name..

November 15, 2011 at 12:10 PM  

Post a Comment