PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




kalau tersilap arah,perlu patah balik walau payah.
Monday, November 14, 2011

salam alaik..

lama rasanya xmem-blog-kan diri sendiri..okay,letih tahap infinity..kaki sakit xhengat padahai bukan pi daki broga smbil bawak beg balik kampung aku tu pon..

yarghh..lihatlah dunia..kali pertama dalam hidup,aku main gamble ja jalan tengah-tengah petaling street semata-mata nak cari metro bas nombor 91..tu xtermasuk bab sesat + rimas gila + takut sebab banyak gila laki berbangsa asing..[aku lupa harini ahad,hah]n last but not least,bopa banyak pon baju yang aku buang dari beg,beg aku tetap xringan-ringan..apakah??napa pilih bas bukan lrt??apakah??

ok..aku baru balik dari cuti yg aku gelar sebagai not-so-cuti.sebab seminggu ja..selepas dua bulan kena lempaq kat gombak,n merayau-rayau kat kl,tulah first time aku balik utara naik BAS..5jam lebih kurang..hilang teqoih joints n ligaments.samala balik pon..tapi yang beza.balik turun kat pudu..n kat situ bermula la epik seorang amalina sesat di petaling street.

ok marilah berbalik kepada tajuk asal..lepas habis episod kisah duka koyak hati tuh,aku balik..n sepuluh kali aku dok belek kotak lama yg ada simpan macam-macam 'kertas' dlm tu..aku rasa tulah first time aku rasa mcm nak lepaskan ja segala rasa yang entahhapahapa..4tahun da kot.tulah first time aku betoi-betoi boleh menahan diri daripada belek setiap patah kata dalam kertas-kertas tu sambil mula berdrama ala-ala tatkala aku potong bawang merah[ouh mucus aku hebat mengalir xhengat..ayaq mata toksah habaq la..downpouring.haha]

aku baru habeh baca untuk ke bopa kali entahlah buku tu..tapi..dia memang berjaya ubah otak aku yg memang jenis simple minded ..sangat terkesan sebenaqnya..CONTENGAN JALANAN..PERJALANAN CARI TUHAN..aku harap..dalam pencarian aku yg sebenaq-benaq pencarian kali nih,aku jumpa n dapat hilangkan koyak hati ni cepat-cepat..aminnnnn~

'losing never comes easy,first off,preserve the memories'-bertabahlah wahai hati.

Labels: ,

| Written @ 1:08 AM | back to top
3 Comments ? leave me one?

3 Comments:

Anonymous You Punya Thir Az said...

mel f ku sayang!!!!!!!!!!!!

youuu~ you jangan sedih2 nah. Takpa, nak sedih takpa, but never let the sadness melarat okay? And you boleh nagis sepuas hati you sampai you rasa lega. Jangan risau, you ada I. Anytime you feel sad, you can text or call me. I can be a very good listener, walaupun I tak pandai nak bagi kata pujukan or nak menenangkan hati you. But if your problem can be solved together, then we will solve it together. Jangan risau mel f, you cari ja I kalau you ada apa2 nak share dengan I. I' best your best friend, don't you remember?

I pun, kalau ada apa2 I cari you, I share dengan you. I miss you soooooooooooooo damn much! Nanti kita dating2 na.. Nanti you bagitau I lah bila you free okay? I nak sangat jumpa you, cerita macam2.

Miss you~~~ and always love you~~~

saranghaeyo~ <3 <3 <3

November 14, 2011 at 8:24 PM  
Blogger ::thexieza:: said...

xpe..tu sume pengalaman..

January 6, 2012 at 10:54 PM  
Blogger CikNuwairah said...

amalina...miss u very2 strong la..<3

January 7, 2012 at 10:48 PM  

Post a Comment