PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




thir az.this guy reminds me of that awang.kan??
Sunday, August 21, 2011

salam alaik..

direct post untuk thir az.syok-syokkan diri..sebab tengah kumpul semangat nak kena besiang ikan malam-malam hampir buta nih..gara-gara kucing-kucing yang ngada tak mau makan makanan depa yang mahai xhengat,tapi sebok nak ikan temenung..gap kejap sebab baru sebok-sebok jamu moreh kat waled tadi..

okay thir az..nie bukan entry jiwang-jiwang.tapi i saja post kali ni..i pon xpaham napa rasa nak buat mcm tu..mungkin sebab i dok busy bersiap-siap untuk solemnization kot.berbalik kepada soalan i..ada iras-iras x??

okay,ni tunang orang okay..tunang irine nadia marcello.i baru baca ja belog dia..kira selama ni i xkenai dia[sian aaiii]..bila i bukak page dia,i macam.."ehh,apasai macam nak sama"..=.='

macam nak sama..bukan SAMA okay..kira usaha i nak carik muka seiras tu xmustahil la..kan ada 7 copies dalam dunia..bhahahahha[copies???ingat mcm potostat ic ka hapa i ni]


p/s : sweet kan??secocok gila,bagai sate dgn kuah kacang.
moga  selamat diijabkabulkan  dan berkekalan.
ok,till then.

Labels: ,

| Written @ 11:10 PM | back to top
0 Comments ? leave me one?

0 Comments:

Post a Comment