PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




letih kot dengaq org luah perasaan nih..yolah org ada pakwe.aku x.HEPIII =.='
Friday, May 13, 2011

saya bukan doktot cinta..alang-alang nak jadi doktot xpi plak taon lepas..pasni tatau nak jadi apa pulak.so siyesly aku tatau nak bagi jawapan kepada soklan hang yang ni wahai cik tasha..btw.trimas sebab baca,folo,n rajen skype ngan aku..okay.jom recall balik soklan tuh

"LAKI nih lebih pentingkan kawan dia dari kita ka??salah ka jeles??"

speaking frankly,kalo ang nak jeles.sila jeles..tapi tayah la sampai nak majok segala bagai.tambah-tambah dok plan mcm-mcm lam otak[which is apa yg ang tengah buat lanie..aku nampak.hah.ha]konon nak bagi dia jeles balik,kunun nak tunjuk rasa xdihargai,xpuas hati ang tuh..ikut la.tapi kan.jangan buat org salah faham,kata ang sangkut kt pak sanggup tu sudah..siyes.benda ni penah jadi.punyala sakit hati kat laki sendiri,pastu p flirt plak ngan bestfren laki tuh..pastu bila kantoi..laki tu asyik kata pompuan la yg jahat..pompuan la yang bla..bla..bla..tanpa sekalipon depa pkiaq tang mana salah depa sebagai laki.


dah2..ang tayah dok balas entry baru plak kt blog hang..ingat ni wall kat fb ka ha??pokok cita..ikut hang la tasha..tapi kalau ang jadi cm aku..lagi senang..dok sorang-sorang..btw.PAHABAQ RUSSIA???cium peluk aku kt universiti-tak-jadi aku kalau ang p lawat la k..jaoh kot ngan irbid.sini dah pukul 2 pagi..so aku nak tidoq.nanite.aku doa ang pamdai masak naaa..aminnnnnnnnnnnnnn~ahahahhaha
| Written @ 1:43 AM | back to top
2 Comments ? leave me one?

2 Comments:

Blogger Cik Nurul said...

hai meyna! nah http://dirikudrcinta.blogspot.com ni br betul dr cinta =)

Aku ada sorg member lam kelas ni, kapel ngan klasmet dia. aku geram tui sejak dia kapel ni makin jauh pulak dari kami. =( as if bf dia dh merampas dia dari kami. n bf dia pn xleh nak rpt lebih2 dah ngan kami jugak sbb takut awek jeles. I miss the old times masa diorg x kapel lagi.. satu kelas kami mcm family masa tu =(

May 14, 2011 at 7:52 AM  
Blogger amalina fadzil said...

tulah pasaii..susah bebeno kalau jadi cm tu.nak tegoq takut terasa..tapi kita yg terasa nih depa xnmpak..

hahah.btw.trimas bagi link dr.cinta.aku bleyh forward straight away to semua org yg ada msalah cintan cintun nih.jasa anda dikenang.ngee~

May 14, 2011 at 10:55 AM  

Post a Comment