PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




betulkan yang biasa dan biasakan yang betul
Tuesday, May 24, 2011

salam alaik..

AMARAN!!!

entry kali ni bukan entry MASUK KONTENA BAWAK SENDIRI..tapi hanyalah satu peringatan..xpon satu benda yg mungkin aku akn baca bila aku tuo2 nanti..so bleyhla tunjuk kt anak cucu nanti.tok vogue men blog.ngeee~[xlah..lebih kepada tanda ingtan atas kejayaan..xkira apa jenis kejayaan sekalipon..walau seket.tapi biaq berterusan..insyaAllah.

entry kedua dalam masa satu hari.alhamdulillah..berjaya gak melaksanakan misi untuk harini..moga dipanjang umoq untuk posa hari-hari berikutnya..aminnn..

susah gila kot nak buat baek atau dalam erti kata sinonimnya berubah kepada yg lebih baik [aku bm cangkoi ja masa spm..sinonim nie entah wujud ka dak aku tatau.abaikan].tapiii..bersyukur la.at least ada gak dari xdak langsong..

agak pelik..tapi aku baru perasan yang..im no longer into TUDUNG LILIT atau nama SHAWL[nama femes dia],sebab aku lebih suka pilih tudung plain biasa yg kale hitam..xpon plain kale[xpon tudung laboh teroih..mcm xcaya ja..tp alhamdulillah]..dah kurang jeans..xtext langsung melainkan text tirah n fatin ja kot..kurang dengaq lagu bukan-bukan.kurang nyanyi..kurang marah-marah[especially kt adek2 aku]..kurang malas..kurang pedulikan hal org lain..tambah2 hal yg xpenting..[seperti bab cintancintun ampa].n lastly but not leastly..KURANG BERCAKAP..which is yg plg susah nak caya..ngee~

betapa aku syukur..sebab banyak dah berubah..adek-adek aku pon..yg rebellious gila..dah start mai kat aku n kata "KAK,AKU NAK NGAJI QURAN KAT HANG.."walaupun aku xpernah nak puji depa lebeyh2,and depa pon malu2 gedik ngan aku..[well nak ngaji ja pon]tapi jauh di sudut hati aku..alhamdulillah.nak ajaq belia remaja..takleyh paksa2..kena pandai main psikologi[eceyh..mcm buat..padahaii ang biaq ja depa]..caitt..biaq bukan biaq saja..biaq ada doa naa..[walaupun aku kakak yg kejam mcm adek aku kata..hee]

once again..THANK YOU ALLAH..for everything..

p/s : ngapai...ngapai..n terus ngapaii..
ya Allah.istiqamahkanlah hatiku dan diriku dalam beribadah padaMu.aminn~

Labels:

| Written @ 12:22 AM | back to top
4 Comments ? leave me one?

4 Comments:

Blogger IzyanNazihah said...

amen :)
selamat berjuang !
hee

May 24, 2011 at 12:54 AM  
Anonymous anonymax said...

hahahaha bgos bgos

May 24, 2011 at 1:46 AM  
Blogger amalina fadzil said...

amin3..yannnnnnnn..awat nak komen kat blog yan takleyh?

May 25, 2011 at 6:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

sory myna , there are sth wrong with mt bloggie , so you may release your comment there ^^ i had renovte my bloggie

*yan *

May 27, 2011 at 12:20 AM  

Post a Comment