PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




tutorial header animasi[gerak-gerak]..ini bukan header sebenonya..tp aku yg buat bagi jadi header.
Saturday, April 2, 2011

assalamualaikum..

first of all..trimas sebab sudi view,baca dan TERSANGATLAH TRIMAS kepada followers-followers ku yg tersayang..[ayat mintak kaki.haha]traffic pon makin maju.[boleyh la kata maju untuk org yg baru buat blog mcm aku nih..]

NAK HEADER atau apa-apa jala yg ampa[atau bahasa skemanya-KALIAN]boleh letak atau guna di blog MACAM AKU PUNYAA???nahh..ambik..trimas kepada org yg kebopa aaa...entah sapaakupontakhingat..sori naa..trimas sebab request dan tanya dan tunjukkan minat pada header aku..heeee :)

sebarang soklan boleh diajukan kepada saya tanpa segan silu sebab dengan rasa tanpa segan silunya jugak sy akan menjwb pertanyaan anda..[tu pon kalo reti jwb].
ehhh..tetiba ja SAYAAA??[xpenting..abaikan]


TUNGGU APA LAGI..scroll laju-laju.


1-juz click link nih http://www.wix.com/create/website

2-sign up








































okay.tamat.aku bukan nak kata..tapi kena kata gakla sebab anda bakal menghadapi kesukaran nak buat menda nih jadi header..tambah2 kalau pakai template yg ada header sebeso alamm..takpa.try ubah html code..

selamat mencuba![cuba pelan-pelan naaa]

p/s : aku xreti buat tuto2 nih.so sori kalau entry kali nih xmembantu anda.+aku xreti buat contest or bagi apa2 giveaway+paksa org folo aku kalau nak taw apa-apa..ampa tanya.aku jawab ja..tpi jgnla tiru aku sebijik-bijik..gulung tikaq la tuan tanah kedawong nanti..okay :)

Labels:

| Written @ 11:35 PM | back to top
7 Comments ? leave me one?

7 Comments:

Blogger tikusdalamlab said...

DA BUAT! usha my blog. thanks yaww :D

April 3, 2011 at 2:51 PM  
Blogger amalina fadzil said...

dah usha..pandai pon..adjust lebar seket lagi..cun2.ngee~

April 3, 2011 at 3:03 PM  
Blogger DaYiNi said...

baru nak buat ! hehe...

April 3, 2011 at 4:01 PM  
Blogger DaYiNi said...

okeyhh ! da siapp ! tapi ade 2 header ! cmne erk ? haha sab00 je laa

April 3, 2011 at 5:25 PM  
Blogger CikNuwairah said...

terbaeekkkk la mina..suka3...heee..(senyum lebaq2)..:)

April 3, 2011 at 10:45 PM  
Blogger kAmi dAn mEreKa!! said...

nak cube lah!
nampak seronok ni, =)
thanks for sharing,

April 5, 2011 at 3:02 AM  
Blogger miemie rara said...

saya dah try. cun ahh! thanx :)

April 5, 2011 at 5:02 AM  

Post a Comment