PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




aku nie kakak.kan?
Monday, April 25, 2011

bukan setakat kakak..hamba Allah,anak umi waled,saudara seislam dengan asyraf muslim..n mebi da latest one MAKCIK untuk anak menakan pupu aku..[entah betoi ka x terms nih..]sekali dapat 2 anak menakans..tapi depa selalu terkonpius aku nie kak ka adek..so mak pak depa panggil MAKCIK..bukan MAKLONG..ahahha..

yayayaya..mebi belambak kat mesia ni kata xpenting pon..makcik ka kakak ka..or else ada plak kata..MAKCIK???eyyyyyyyyyyuuuuuw.im just 19-years-old teenager girl lah!xVOGUE la makcik2 nih..
ohooooooooiiii...dengan family lain mebi takesah..tapi family aku segala pangkat kena ikut dari tokwan ke cucu cicit semua kena..sebutt ja apa..DOKTOTT??MAJISTRETT??AHLI MUZIK??BZNESSMAN???semua kena.termasuk aku..though paksu aku tinggi dia paras pinggang ponn kena panggil PAKSU...ahahahha..ini bukan saja adat melayu..tp melambangkan kesopanan dan ketatasusilaan..besides,its our own tradition in this family..so its a must..untuk taw susur galur [yg aku sendiri tabopa nak ingt].

tatau napa..semua buat serba tak kena..umi mcm nak carik gado jaa..haishhhh..walid keeps nagging all da time..every single thing..semuaaaaaa cacamerba.tapi satu ja yg okaykan mud aku smpai sekarang.aku dok sini.diam-diam.dan dengaq segala leteran dengan telinga dan hati yg terbuka..tanpa sepatah kata..like always..n tetiba rajen buat ayaq..sampai  2 3 kali..well done amalina!ang kann kakakkk..:)

Labels:

| Written @ 11:12 PM | back to top
1 Comments ? leave me one?

1 Comments:

Blogger AtHiRaH AzLaN aka RiTa NaLZa said...

mel f!!!!!
huhuhj..lma tk blogging dgn u..waaaaa....new skin..cute meh!hahahaha....kontek2 i tau..jgn lupa! nice blog dear..keep it up! i like!

April 26, 2011 at 1:58 AM  

Post a Comment