PROFILE

My name is amalina & is currently in my sweet 19. I hate outdoor activities but enjoy main boyan atas bukit. nutin particular.bakal pelajar uiam.kuliah undang-undang shariah insyaAllah.


CHATS


CREDITS

Designer: Audrey
Codings: Cynna
Others: Cyworld, C.Cottage




okay..aku xreti =.="
Saturday, March 19, 2011

tadaaaaaaaaaaa..new header..simple edited version of API dalam komik K.O KING tuh!kenai x?kenai x?kenaiiii???gud.setelah berhempas pulas selama beberapa jam[sebab selang seli ngan makan la +kena marah ngan umi la + sapu sampah dulu laa..n bla..bla..]banyak sangat pancaroba nak buat menatang nih..

ouh yayayayya..aku memang antara kipas-payah-mati yakni suka gegila komik nih[betoi ka ayat tu..aku pon tatau].dari mana wujud ayat n terms yg pelik-pelik aku pon tatau..so jagan wujudkan sebarang soklan di situ..
harap-harap header+template yg simple nih kekal bersama aku sampai akhir hayat..[wahhh..ayat bajet cam org kawen ja..bahahhaha].yap.itulah kesan telan banyak nasik minyak+nasik tomato+dan yang palingggggg aku sukaa..NASIK KALE-KALE...sedap3.

ehhhhhh...ampa-ampa nih bila lak nak ajak makan kenduri..takesah kenduri pa..layannnnn.i heart uolls lah!
sebab selalu jenjalan sini n komen-komen n story-mory..thnx a lot :)

aiman
cik mira edora
dayini

p/s : adek aku kata "kak awat header ang ganas sngt kot"
       seraya aku menjawab.."header ganas takpa..asai lam hati ada taman+iman suda"ngeee~
       watak komik tu sekadar minat n syok baca ja..bukan nak bagi jadi idola n blablabla..-.-"

okay..nak p makan laksa..perut da wat okestra merong mahawangsa sbb hujan suda~:O[muka lapaq]

Labels:

| Written @ 4:49 PM | back to top
4 Comments ? leave me one?

4 Comments:

Blogger DaYiNi said...

This comment has been removed by the author.

March 19, 2011 at 5:35 PM  
Blogger DaYiNi said...

hehe... thanks for the tag...
entry2 akk sumernye lwak2... haha..
err.. nk tnye,,, cmne ye nk letak katun gerak2 kat dlam entry ??

ok. kal0 akk nk yg mcm saye punye blog tu kat ats skali tuh

akak pegi kat link nihh

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

kat sini mcm2 ade psal tutorial... =)
selamat mncuba ! :)

March 19, 2011 at 5:37 PM  
Blogger Nadhirah-chan said...

haha tahniah untuk header baru tu :)

March 24, 2011 at 10:06 PM  
Blogger DaYiNi said...

kak , akak guna template apa skrg nii ? lawa . smoothiee jee tgok :) and lagii satu , nak link yg bolee buat header (bila cursor lalu jee , dia gerak-gerak.) bolee ? nicee gilaa blog akak . :)

January 27, 2012 at 8:30 AM  

Post a Comment